Producten

 

Basismodellen in RAL

Op de volgende pagina's maakt u kennis met onze uitgebreide collectie professionele vitrines voor de veeleisende gebruiker. Hier krijgt u ook een idee van oplossingen die wij eerder voor andere klanten hebben gerealiseerd.

Heeft u al een specifieke wens in gedachten? Geen probleem. Deze zetten wij graag voor u om in een ontwerp, dat bij u past qua uitstraling, vorm en functionaliteit.

 

Helioz[vitrines] maakt aluminium vitrines, volglas vitrines en specials die vaak een combinatie van technieken herbergen. Deze worden als vrijstaande vitrine, inzetvitrine of wandvitrine geproduceerd. Bij OPTIES vindt u een overzicht van de toe te passen glassoorten, houtsoorten, afwerkingen, maar bijvoorbeeld ook van veiligheidsvoorzieningen.

Zowel voor onze maatwerk vitrines, als voor onze standaardvitrines geldt dat de afwerking op het hoogste niveau wordt uitgevoerd. Zo krijgt uw product, uw unieke propositie of verzameling de aandacht die het verdient. Daarbij houden wij rekening met uw specifieke wensen op het gebied van huisstijl, reclameboodschappen en verlichting. Per slot van rekening gaat het om uw presentatie!